Over EL bouwpartners

Jouw bouwproject in goede handen

Geschiedenis

Filip Leybaert en Chris Elewaut richtten E&L Bouwpartners samen op in 2012. Maar vooraleer ze samen besloten dit bedrijf leven in te blazen, legden beide gepassioneerde zakenpartners een boeiend traject af in de sector van de bouw. 

Filip Leybaert nam in 2000 reeds een bestaande bouwfirma over, en begon hiermee aan zijn reis in de sector waar hij vandaag de dag zo gepassioneerd over is. Hij zorgde er eigenhandig voor dat zijn eerste bouwfirma Leybo Construct een gevestigde waarde werd.

Chris Elewaut en Filip Leybaert

Chris Elewaut was van jongs af aan gefascineerd door de stiel. Grootvader en vader, beiden fervente bouwfanaten, gaven de fakkel al snel door aan Chris. In 1998 startte hij zijn eerste eigen bedrijf op, Elcribo.  Met zijn gedrevenheid en enthousiasme tilde hij Elcribo tot een hoog niveau en maakte van het bedrijf een succes.

In 2001 kruisten Chris Elewaut en Filip Leybaert elkaars pad, wat het begin betekende van een mooi professioneel verhaal. De twee ondernemers werkten enkele jaren nauw samen, waarna ze besloten om deze samenwerking nog te versterken. Dit betekende het ontstaan van hun relatie als zakenpartners en de oprichting van hun eerste firma Elewaut-Leybaert in 2006. Zes jaar later, in 2012, werd het nieuwe bedrijf E&L Bouwpartners officieel opgericht.

Ondertussen heeft E&L Bouwpartners meer dan 20 jaar ervaring in traditionele woningbouw alsook appartementsbouw en industriebouw. Met zowel een eigen werkplaats als eigen transport ter beschikking kan een vlotte dienstverlening verzekerd worden. Daarnaast biedt het uitgebreide materieelpark en de eigen schrijnwerkerij de mogelijkheid om een flexibele en efficiënte aanpak van projecten te hanteren. Naast nieuwbouwprojecten, residentieel alsook industrieel, kunnen ook kleine en grotere renovatie- en onderhoudsprojecten professioneel onder handen genomen worden. Bovendien houdt E&L bouwpartners zich niet enkel bezig met eigen ontwikkelingen, maar staat het ontwikkelingsbedrijf Kraanvogel, gespecialiseerd in residentiële nieuwbouw, regelmatig bij in projecten.

Ons team

Waar passie en gedrevenheid hand in hand gaan met expertise

Door de jaren heen groeide E&L Bouwpartners uit tot een betrouwbare en vakkundige partner, volledig te danken aan het uitmuntende team aan medewerkers. De projectleiders, metsers, schrijnwerkers, dakwerkers en sinds kort ook interieurarchitecten werken aan de hand van een soepele samenwerking en kwaliteitsvolle technische bouwervaring uw projecten tot in het kleinste detail uit. E&L Bouwpartners was niet het succesverhaal geweest dat het nu is zonder de professionele aanpak van een nauwkeurig uitgekozen en goed functionerend team.

Pijl omhoog